fredag 23 mars 2012

Ibland är eller blir inte allt bra..

Stormatte gjorde det ingen.. duschade mig. I dag gjorde jag dock stort motstånd men all min kraft. Hon skrek till lite men nej.. Stormatte jag vill inte duschas! Det är du och de andra som tycker jag luktar illa, jag tycker jag luktar ok. Jag har haft lite problem med magen, Stormatte och Lillmatte har gett mig en äcklig orange röra de tror jag ska äta!! Morotspuré. Morotspuré - vad tror de jag är, tandlös kanin?
Fy hundan vad osmakligt det var. I allafall tycker de nu att jag luktar illa, jag måste ju krafsa ordentligt i lådan för att dölja allt, klart man blir lite smutsig! Vad tror de?
Stormatte råkade i alla fall få lite märken av mina klor vid duschandet, jag fick fluffig päls. Fluffig päls. Försökte tvätta den lite efter duschen så den fick sitt vanlig utseende men nej då det är fluff och ingen fint liggande päls. Kanske skulle skaffa mig lite pomada. Ser att jag börjar få mer och mer päls nu, det är bra, kanske den värmer lite mer. Stormatte skurade min kattlåda med, den gjorde inte lika mycket motstånd, den vart ren, luktade ingenting sen direkt. Fick ny sand, varför lägger de sanden så slätt? Den ska vara vara gropig, grävde till den lite, med mina rena tassar.

Sen kokade Stormatte något gott.. Åhhh vad dofterna spred sig, Aromen borrade in sig i mina näsborrar jag kände hur magen knöt i hop sig utav hunger. Mat, ljuva mat! Jag ropade att jag var hungrig, jag spann på högsta spinnet, jag strök mig mot matte, jag hoppade upp på bänken och ja jag vart helt galen, jag ville ha det där goda. Matte fick ta bort mig i från diskhon där jag slickade kniven hon använt, hon fick ta bort mig i från soporna där hon slängt plasten från maten, hon fick ta bort mig ifrån spisen där det kokade.. Ja jag var överallt för jag ville ha den där kokta fisken!! Åhh sådana dofter.
Stormatte Jag Vill Ha Mat

Tillslut vart det klart och hade även svalnat. Oj vad gott det var! Kokt fisk och ris. Stormatte gav mig lite för att jag inte skulle hetsäta och må dåligt. Dock uppmärksammade hon inte att jag ätit klart så jag var tvungen att ta lite av hennes matrester ifrån spisen, det var jättegott! Stormatte vart lite upprörd då jag dels var på spisen, dels slickade rent stekpannan hon använt och att jag åt upp det hon hade gjort, quinoa och squash. Det var gott. Nu är hon orolig att min mage ska bli sämre.
Kan inte Stormatte sluta vara orolig?  Sedan fick jag lite mer fisk och ris och så kelade vi lite jag låg och mös i hennes knä och somnade ett tag. Sen spanade jag runt lite och fick ett glädjefnatt och rusade runt lite och avslutade det hela med att hoppa upp på Stormattes rygg, hon satt på köksstolen, hon skrek.. Vadå.. jag var ju tvungen att hålla fast mig i hennes rygg med klorna när jag skulle ta mig vidare ifrån hennes rygg till köksbordet.. Suck. De är känsliga de där människorna.

Sover nu bredvid Stormatte i fåtöljen, det är så varmt och skönt.. Det är så mysig och skönt att gosa. Varför kan de inte vara hemma hela tiden och gosa och kela med mig?
Nej förresten de ska inte vara hemma hela tiden, jag vill ha egentid och få gå på alla platser jag inte får gå på när de är hemma. Dra ut lite garn ifrån lådorna på bokhyllan, tugga lite på skosnören, ligga på köksbordet, ligga på diskbänken, sova, sova, sova i solen, sova utan att bli klappad och störd. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar